Städdag 25 september

20 september, 2022 av Camilla Cronholm

Dags att göra oss redo för hösten. 

Hösten är här och snart även frost och kyla. För vi ska kunna vinterbona vår båtverksamhet och få det lite trevligare på scoutgården behöver er vi er hjälp. Söndagen den 25e september 13:30 samlar vi föräldrar och scouter för att röja på scoutgården och i Bunnström. Avslut vid 16:00

På scoutgården är följande i fokus. Vi ska städa förrådet. Allt ska ut och majoriteten ska in igen. Trädgården ska vinterläggas, en förhoppningsvis sista klippning och ogräsrensning bör vi klara av med.

På vår båtplats i Bunnström ska vi göra platsen och båtarna redo för vintern. Vi krattar, städar, klipper mm. Medtag gärna arbetshandskar och något lämpligt trädgårdsverktyg. Har någon en röjsåg alt större trimmer är vi tacksam om du tar med en sådan.

Ordning och reda samt uppröjning är en förutsättning för en bra verksamhet. Får vi hjälp med sånt här har vi större möjlighat att göra aktiviteter likt förra helgens skördefest och hajk.

Vi engagerade i kåren behöver all hjälp vi kan få för att erbjuda era barn kul, lärorika och inspirerade scoutmöten. Fatta krattan, trasan eller hammaren och kom och hjälp oss att göra iordning.  

GLÖM inte att ta med kaffetermosen och något tilltugg. Självklart fungerar tee eller kall dryck också.

Oömma kläder och arbetshandskar är ett annat bra tips. 

Anmälan senast på fredag 23/10 i formuläret nedan. Vänligen fyll i även om du inte kan.

Man får önska plats men vi kan komma att fördela er för jämnare antal. Ni får besked under lördagen om vart ni blir placerade.

 

 Frågor: Camilla Croholm 0708-178712